fbpx

E-mail: info@levendulamanufaktura.hu

Telefonszám: +36 70 3663367

Fel

RÓLUNK

Éva és Zsolt

A mi történetünk

A Tihanyi Levendula Manufaktúra Tihanyról és a levenduláról szól. Megosztani Tihany színeit, illatát és hagyományait a világgal.
A hagyományokat, melyek összekötik az embert és a környezetet.
Továbbírni egy 1920-as években kezdődött történetet, emléket állítani egy elkötelezett ember munkásságának és folytatni azt. A társadalmi és az egymás iránti felelősségvállalásról. A hitről, hogy célunk, küldetésünk van a világban és az megtalál bennünket, ha itt az ideje. Ha megértünk rá… Velünk így történt, mikor ránk talált a tihanyi levendula és Bittera Gyula története. Utunk állomásai: A Levendula Kézműves Ajándékbolt és a Levendula Galéria, melyek méltó helyet adnak az általunk készített termékeknek, kiszolgálva a fogyasztói igényességet. A Manufaktúra megvalósítása, ahol ezek a termékcsaládok megszülethetnek. A Szappanmintabolt megnyitása, és az Online boltunk elindítása. A Bittera Gyula Alapítvány létrehozása.
Hálával és büszkeséggel tölt el bennünket a lehetőség, hogy ezt az ideát megvalósíthattuk, hogy létrehozhattuk és irányíthatjuk, így általunk még oly sokan megismerhetik a tihanyi levendulát! Szeretettel Tihanyból:

A mi történetünk

A Tihanyi Levendula Manufaktúra Tihanyról és a levenduláról szól. Megosztani Tihany színeit, illatát és hagyományait a világgal. A hagyományokat, melyek összekötik az embert és a környezetet. Továbbírni egy 1920-as években kezdődött történetet, emléket állítani egy elkötelezett ember munkásságának és folytatni azt. A társadalmi és az egymás iránti felelősségvállalásról. A hitről, hogy célunk, küldetésünk van a világban és az megtalál bennünket, ha itt az ideje. Ha megértünk rá… Velünk így történt, mikor ránk talált a tihanyi levendula és Bittera Gyula története. Utunk állomásai: A Levendula Kézműves Ajándékbolt és a Levendula Galéria, melyek méltó helyet adnak az általunk készített termékeknek, kiszolgálva a fogyasztói igényességet. A Manufaktúra megvalósítása, ahol ezek a termékcsaládok megszülethetnek. A Szappanmintabolt megnyitása, és az Online boltunk elindítása. A Bittera Gyula Alapítvány létrehozása. Hálával és büszkeséggel tölt el bennünket a lehetőség, hogy ezt az ideát megvalósíthattuk, hogy létrehozhattuk és irányíthatjuk, így általunk még oly sokan megismerhetik a tihanyi levendulát! Szeretettel Tihanyból:

ILLATOK HÁZA

Cím: 8237 Tihany,
Csokonai u. 62.

 

Nyitás:

2020. tavasz

TIHANYI LEVENDULA BOLT
Cím: 8237 Tihany
Batthyány u. 18.

 

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek 10.00-17.00
Szombat 10.00-18.00
Vasárnap  10.00-17.00

TIHANYI LEVENDULA GALÉRIA
Cím: 8237 Tihany
Kossuth u. 41.

 


Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek  10.00-17.00
Szombat  10.00-18.00
Vasárnap  10.00-17.00

perfect shades

Legfrissebb híreink

At vero eos et accusamus et iusto

WN

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
Kosár Item Removed. Undo
  • Nincs terméke a kosárban.