E-mail: info@levendulamanufaktura.hu

Telefonszám: +36 70 3663367

Fel

“Játékország” a Fiatalúrnak

3900 Ft

Az ajándékdoboz tartalma egy törölköző és 1 db citromfűolajos szappan a fiataluraknak.

- +

Leírás

Az idei ajándékdobozunk mintáját “A diótörő és az egérkirály” meséje ihlette.

A diótörő történetről röviden:
“A történet szerint karácsony éjszakáján kezdődik a jó Diótörő és a gonosz Egérkirály háborúja, és Marika a főszereplő kislány váratlanul a csata kellős közepébe pottyan. Diótörő – akinek valódi kilétét a mese végéig homály fedi – bátorságának és jó szívének köszönhetően legyőzi a gonosz Egérkirályt, s ezzel önmagáról is elhárítja a rontást. Marikát csodálatos utazásra viszi a játékok országába, ahol a képzelet uralkodik.”

Az ajándékdoboz mintáiról:
A rajzoknál ezt a meseszerű, képzeletbeli világot mutatjuk be. A gyerekeknek szánt dobozon a Játékország képzeletvilága jelenik meg: a diótörő bábú, a lovacska, és pörgő-forgó balerina. (…és még Tihanyt is rácsempésztük hógömb formájában:)

Az ajándékdoboz tartalma a fiataluraknak:
1 db kisméretű törölköző és 1 db formaszappan, mely a Tihanyi Levendula Manufaktúra szappanlaborjában kiváló alapanyagokból készült. A doboz mérete: 18.5 x 9 x 3.5 cm.

Kiknek ajánljuk?
A különböző méretű ajándékdobozainkat – mintájuk és tartalmuk alapján – “bohém, gyermeklelkű felnőtteknek” és gyermeknek is ajánljuk:)!

“Marika alig bújt át a bundaújjon, alig dugta ki fejét a gallérból, ragyogó fény áradt elébe, s egyszerre pompás illatos mezőn állt. Milliónyi szikra csillogott körülötte.” (Diótörő részlet)

 

 

INCI: Sodium Palmate*, Sodium Cocoate*, Aqua, Glycerin*, Lavandula Angustifolia Oil, Butyrospermum Parkii Butter*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Chloride, Cymbopogon Schoenanthus Oil*, CI.77891, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citral**

*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
**az illóolaj természetes összetevője

További információk

Méretek 18.5 × 9 × 3.5 cm
Kiszerelés

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
Kosár Item Removed. Undo