E-mail: info@levendulamanufaktura.hu

Telefonszám: +36 70 3663367

Fel

“Mária hercegnő” nagy ajándékdoboz

4500 Ft

Az ajándékdoboz tartalma narancs-fahéj illatú szappan, parfümdísz és egy illatpárna a hölgyeknek.

- +

Leírás

Az idei ajándékdobozunk mintáját “A diótörő és az egérkirály” meséje ihlette.

A diótörő történetről röviden:
“A történet szerint karácsony éjszakáján kezdődik a jó Diótörő és a gonosz Egérkirály háborúja, és Marika a főszereplő kislány váratlanul a csata kellős közepébe pottyan. Diótörő – akinek valódi kilétét a mese végéig homály fedi – bátorságának és jó szívének köszönhetően legyőzi a gonosz Egérkirályt, s ezzel önmagáról is elhárítja a rontást. Marikát csodálatos utazásra viszi a játékok országába, ahol a képzelet uralkodik.”

Az ajándékdoboz mintáiról:
A rajzoknál ezt a meseszerű, képzeletbeli világot mutatjuk be. Marika a főszereplő kislány, a mesében hercegnővé válik, ezért a hölgyek dobozát “Mária Hercegnő”-nek neveztük el. A rajzokhoz a körhintát, és a Diótörő balerinát választottuk, amint éppen hangjegyeken táncol:)

Az ajándékdoboz tartalma:
1 db narancs-fahéj illatú szappan, 1 db parfüm dísz, 1 db  illatpárna melyet saját tervezésű grafikai elemeinkkel díszítettünk. A doboz mérete: 18.5 x 9 x 3.5 cm

Kiknek ajánljuk?
A különböző méretű ajándékdobozainkat – mintájuk és tartalmuk alapján – “bohém, gyermeklelkű felnőtteknek” és gyermeknek is ajánljuk:)!

“Marika alig bújt át a bundaújjon, alig dugta ki fejét a gallérból, ragyogó fény áradt elébe, s egyszerre pompás illatos mezőn állt. Milliónyi szikra csillogott körülötte.” (Diótörő részlet)

INCI: Sodium Palmate*, Sodium Cocoate*, Aqua, Glycerin*, Parfum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii Butter*, CI.77891, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Limonene, Cinnamal, Eugenol, Linalool, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Citral

*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

További információk

Tömeg 90 kg
Méretek 18.5 × 9 × 3.5 cm

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
Kosár Item Removed. Undo
  • Nincs terméke a kosárban.