fbpx

E-mail: info@levendulamanufaktura.hu

Telefonszám: +36 70 3663367

Fel

Parfüm diffúzer

5450 Ft

A parfüm diffúzer természetes és környezetbarát módja az otthon illatosításnak, a dekoratív üveg pedig elegáns kiegészítője a lakásnak.

Kiürítés
- +
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A parfüm diffúzer természetes és környezetbarát módja az otthon illatosításnak, a dekoratív üveg pedig elegáns kiegészítője a lakásnak. A diffúzer kellemes illatát körülbelül 3 hónapig élvezhetjük az otthonunkban.
A doboz egy 100ml-es elegáns parfüm diffúzer üveget, 10 db rattanpálcát és egy kerámia virágot tartalmaz .

Alkalmazása/felhasználása:

Rendezze el a rattanpálcikákat illetve a kerámia virágokat a parfümmel teli üvegben. A pálcikák felszívják az illatanyagot és 6-8 héten át folyamatosan a légtérbe párologtatják. Az illat intenzitását a pálcikák számával lehet szabályozni. Minél több pálcikát helyezünk az üvegbe, annál erősebb az illat. A használat időtartamát meg lehet növelni a pálcikák megfordításával, majd amikor telítődnek szükség szerint ki lehet cserélni őket.

Az utántöltő, a rattanpálcikák, valamint a kerámia virág használatával otthonában állandóan finom parfümillat veszi majd körül.

A pálcikákat ne gyújtsa meg. Az illatesszencia károsíthatja a felületeket, ezért felülettel való érintkezés esetén mihamarabb törölje le. Illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön! Tűztől és erős hőtől távol tartandó.

 

 

Alcohol, Parfum, Lavandula Angustifolia Oil, Aqua

 

További információk

Kiszerelés

Egységár

54500 Ft/l

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
Kosár Item Removed. Undo
  • Nincs terméke a kosárban.